mandag 17. mai 2010

Dagen idag

Tänk om jag idag kunde möta dagen med samma självklarhet som man gjorde som barn...lika avslappnad som bilden här visar...relaxed.

Så ofta glömmer vi dagen idag, för alla dagar som varit och de som kommer. Men det föränderliga livet lär mig varje dag att se dagen och ögonblicken....varje stund blir värdefullare för att det just är denna stund.

8 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Det är så sant som du skriver....ofta ser vi framåt mot något speciellt vi ska göra, eller bakåt på något som hänt. Men jag tycker ändå att jag blivit bättre på att "fånga dagen".

Ha en riktigt bra dag!
Kraaam Annemari

Fånga dagen sa...

Hej kära Marie!
Helt rätt det du skriver i ditt inlägg och vilken söt bild, jag antar att det är du som liten.
Ska du till stockholm, vad kul.
Ja jag är inte bra på Stockholms uteliv och sevärdheter egentligen. Men när jag har planerat att åka dit så har jag ju varit på skansen som jag tycker är jättefint, Gröna Lund också naturligtvis. Man får inte glömma gamla stan när man är där.
Det jag också har gjort är att ha sett tv-inspelningar några gånger också. Parlamentet bla, det tycker jag är så himla kul.
Tja det finns jättemycket att göra säkert och bloggvännerna från stockholm vet garanterat mera. Ha det nu så gott.
Kram Lena

LisaMatilda sa...

Man har en hel, lång ledig dag framför sig och helt plötsligt är den bara förbi...
Kram

Hemmafruns hörna sa...

Så skönt att du är där igen. Ja, tiden går - men den blir ikke borte (Boktips! K.M Thorheim "Tid blir ikke borte"). Men upplevelsen av tiden förändrar sig ju hela tiden. Barnens tidlöshet kanske vi upplever först i himmelen?

Gry sa...

Så sant så sant Marie.. Ikke alltid like lett å være tilstede i nuet og glemme alle bekymringer og uro. Håper du har hatt en fin dag ;) Ønsker deg en fin ny uke! Klem fra Gry

LisaMatilda sa...

Önskar dig en riktigt skön och glad pingst!
Kram

"oroshjärta" sa...

Vilken härlig bild!

Monika Häägg sa...

Lite mer fånga dagen är nog inte fel. Tyvärr lättare att säga än att göra! (Av någon konstig anledning). Får försöka att bli bättre...