torsdag 29. juli 2010

En sommarvana

De som känner mig, vet att jag inte är den största köksmästaren....(men vi får mat här i huset) Men när sommren kommer, och ledighet känns självklar...då vaknar min lust till att baka. Så nu på morgonen har jag bakat tortilla (superenkelt, så även jag klarar det) Dessa kan nu fyllas med allehanda godsaker...eller bara lite smör och ost, ibland är det ju det enkla det bästa.

När tiden är där, och vi inte stressar, då upptäcker vi andra delar av oss själva. Små gömda hemligheter och önskningar...i vardagen tar vi oss inte tid att leta eller känna. Undrar vad jag mer kan hitta inom mig, om jag letar lite (eller kanske det handlar om att lyssna!) Men först en njutningsbar kopp kaffe...ute på förstukvisten, trots att regnet öser ned. Men så gott det luktar!

5 kommentarer:

"oroshjärta" sa...

Kaffe här med-chek! Godmorgon! (regn i stockholm med-chek;)

KRAM!

Sjabbig men chic sa...

Vad mysigt med lite nybakt bröd på morgonen. Precis så där är det för mig också. När man är ledig så kommer man på både det ena och det andra. Och du! Sommaren är definitivt inte slut. Jag började min semester i måndags och planerar åtminstone fyra veckors sommar.;)

Kramis Lisa

Skaparglädje sa...

Här öser regnet också ner. Och brödbaket är i full gång i köket. Andra bröddegen på gång nu. Sedan ska jag ösa upp min citrondricka.
Kram Anne-Lie

Fånga dagen sa...

Vad mysigt att baka. Själv så bakar jag ju så ofta på jobbet nu så det roliga och mysiga med det hemma är borta för tillfället.
Du ska inte leta, bara lyssna vet du.
Kram Lena

Marie//Tekla Maräng sa...

Fniss jo jag sitter precis och fikar här framför datorn.
Regnet smattrar mot rutan och det lukta ljuvligt.
Ja man brukar ju hitta lite dolda talanger hos sig själv när man är ledig.
Vad härligt det ser ut på dina fina badbilder i förra inlägget.
Kramar:O)

Ps vad fint du har skrivit om *min* stad Stockholm.