mandag 31. mai 2010

En förunderlig kväll

När solen värmer och syrenen doftar...och livet är påtagligt. Förunderligt vackert, närvarande. Påminnelse om det väsentliga, det som är viktigt. Allt ska bli bra!
Lyssna och hör hur vinden går över vindens ängar

mandag 17. mai 2010

Dagen idag

Tänk om jag idag kunde möta dagen med samma självklarhet som man gjorde som barn...lika avslappnad som bilden här visar...relaxed.

Så ofta glömmer vi dagen idag, för alla dagar som varit och de som kommer. Men det föränderliga livet lär mig varje dag att se dagen och ögonblicken....varje stund blir värdefullare för att det just är denna stund.

søndag 9. mai 2010

När ord inte räcker till

Trots att man har så många ord, och eftersom jag själv blandar svenska och norska lite hejvilt, så har jag ju extra många ord...men ändå så räcker de inte till. Det är som det fattas ord, och inte är det så lätt att finna på nya ord. Så mitt där i det ordlösa, så får tankarna bara vandra, mellan ord och känslor. Och allt behöver kanske inte få ord, kanske är tankarna större när de inte ska begränsas av ord och bokstäver. En ordlös söndag...men ändå så innehållsrik när det gäller tankar och känslor...

Just hemkommen från ett regnigt Mallorca....men vilosamt, och ska inte semester just vara det!