søndag 25. september 2011

Att nå sitt mål

För ett år sedan började jag att så sakta löpa. De första 2,5 km var tunga, men sakta men säkert gick det bättre. I våras bestämde jag mig för att springa ett halvmaraton, och sedan april har jag varit fokuserad mot det målet. Idag var jag framme vid målet.....har idag sprungit halvmaraton i Oslo, och jag klarade att springa precis under 2 timmar. Jag är så nöjd och stolt. Nu ska jag sätta upp ett nytt mål....vad det nu ska bli.

7 kommentarer:

Ninnie sa...

Vad duktig du är! Jag har sprungit några år, regelbundet, det är avkoppling och livsglädje för mig! Men aldrig så långt som en halvmara-det är väl 2,1 mil?-det längsta är 1 mil. Några lopp har jag deltagit i också (10 km), det är roligt och såklart en morot att sträva efter för att förbättra sin förmåga. Lycka till med det fortsatta löpanet!

Helena sa...

Hej! Vad bra du är, och på en bra tid också! Har du åstadkommit det på så kort tid så är det ju bara att ta nya tag mot högre mål! Själv försöker jag så smått komma igång igen efter mina två graviditeter, första målet är under 45 min på midnattsloppet nästa år.
Ha en bra vecka!
Kram Helena

Skaparglädje sa...

Härligt när man klarar sina mål, och ärligt att få läsa ett nytt inlägg här på din blogg.
Kram!

Vi på 18 sa...

Ååå vad härligt, låter så skönt att springa :) Önskar dig en jättefin höst! Kramar från Ann-Sofie

Anne Britt sa...

Så flink du er! Og så fint å sette seg mål og så nå dem! Gratulerer med innsatsen. Likte headingen din: slipesteinen er et godt barndomsminne....Litt symbolsk også.

LisaMatilda sa...

Måste vara en skön känsla när flytet infinner sig!
Kram

Fånga dagen sa...

Hej kära Marie!

Vad härligt att höra att det gått så bra för dig. Det gläder mig.
Precis rätt det där med mål.
Jag har också börjat så smått med träning och det börjar faktiskt ge resultat. Förr gav jag upp när det kändes tungt men nu har jag bestämt att det får ta upp till ett år att komma i någorlunda form.
Annars har jag bestämt mig för att satsa på min målning och mitt hantverk mer det är ju det jag mår bäst av. Får du lust kan du väl kika in på min hemsida, en enkel sak där jag visar mina oljemålningar och annat hantverk.
Du finner dit genom att trycka på den gröna tavlan i min blogg.
Och du ha det nu så väldigt bra du kan och njut av de vackra höstfärgerna.
Kram på dig
Lena