onsdag 11. januar 2012

En ny början

Ett nytt år, och alla säger att vi ska börja med blanka ark...men allt jag bär med mig....inte vill jag sudda ut det. Jag bär med mig minnen om familj, vänner och upplevelser - något som format mig och det vill jag inte glömma. Ibland blir det kanske mer påtagligt än andra dagar. I måndags var jag på min farmors begravning, och hon är en av de som varit i mitt liv och som på många sätt varit med på att färglägga mitt liv med sin visdom och sin glädje...inte vill jag vara förutan den. Så jag går in i det nya året med mitt färgade ark och genom året kommer det flera färger på mitt ark/ på mitt liv. Jag går in i år 2012 med hopp hopp och hopp.

4 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Så sant.... Med förhoppningen om ett bra 2012!

Kraaam Annemari

Anne Britt sa...

Ja, vi må ta med alt av visdom vi finner på veien.Alle gode minner om dem vi er og var glad i. I julen og nyttårstiden er tankene så vare, syns jeg. Det er akkurat som vi åpner oss mer enn ellers. Tankene på de vi mistet, kommer så sterkt da. Jeg mistet min mor i vinter, og en god venn. Dem tar jeg med videre,og vil ikke og skal ikke glemme. Samtidig går jeg videre på veien. Med håp om at gode ting vil skje. Og det gjør det,når man møter hver dag med et åpent sinn. Alle gode ønsker for ditt år!Klem fra meg.

Pia sa...

Inte vill man glömma allt man varit med om det gångna året! Alla händelser formar oss till dem vi är, så jag bär gärna med mig min färgpalett och bättrar på den, precis som Du.
Önskar Dig ett fint och kärleksfullt 2012.

Kram fina Du!

Vi på 18 sa...

Beklagar din sorg, vilken fin gåva vi har i minnet, goda sådana kan vi aldrig få för många av!

Kram