torsdag 4. juli 2013

Saknad

Saknad

Det är mindre än ett år sedan min kära mamma dog, och för några veckor sedan dog också min älskade pappa. Saknaden efter dessa underbara människor är så stor.

Så levande

Mina föräldrar älskade att vara ute i naturen, och de hittade alltid den perfekta fikaplatsen. De skrattade tillsammans och de var bästa vänner. De älskade varandra och var varandras styrka. Att vara deras dotter har inneburit att jag alltid har varit älskad. Jag har alltid vetat att det funnits en famn att komma hem till, någon som lyssnade och någon som förstod. Att få komma hem, och mötas av en vänlig famn. 

På något sätt måste livet nu gå vidare, men jag vet att en dag ses vi igen. 

6 kommentarer:

Malys krok sa...

Å Marie, dette var så trist å se. Jeg har tenkt på din far og tenkt at han måtte kjenne seg veldig ensom. De to var jo sammen om alt, og så var han plutselig alene... Det er jo slik livet kan være, dessverre ikke alltid det blir slik vi ønsker og håper.
Føler med deg som fikk dobbel sorg og savn, men som du sier, en gang skal vi få møte våre kjære igjen. Det blir en glad dag! Heldig er vi, og de, som har en stor og mektig Gud å holde oss til! Jeg ble glad da jeg så du hadde vært innom, men så uendelig trist da jeg kom inn her... Ord blir så fattige i dette, men du skal vite at jeg vil be for deg og dine. Varm klem til deg, Marie. Hilsen fra Margit.

Gry sa...

Kjære Marie. Ord blir fattige. Jeg sender varme tanker og en styrkende klem til deg. Og ja, jeg sier som du. En dag møter vi våre kjære igjen. Hilsen Gry

Lisbet sa...

Mitt varma deltagande i din stora sorg.
kram

Carl-Gustav Ekman sa...

Jag hade nog önskat att mina kusiner levde nästan i hundra år.
Min kusin Rune Lundblad vill jag gärna komma ihåg.
Hälsningar,
Carl-Gustav Ekman
Göteborg

Ulla sa...

Mitt varma deltagande i din sorg,,,,

Hittade din blogg när jag letade bloggar...den är jättefin/bra,

Varm kram,,,

Våglyckan sa...

Beklagar sorgen.
Kram från en som vet hur det kan kännas...
/Maria