mandag 1. februar 2010

En helt vanlig måndag

Sitter just nu och ser på alla hus som man kan hyra på Kreta eller på någon annan av de grekiska öarna. Perfekt dröm en måndagskväll...tror att det får bli en tur till Grekland i sommar eller kanske Turkiet...sista vecka i augusti...Men tror jag håller en slant på Grekland...blir väl då gång nummer 13 tror jag.

....ingen promenad idag (och så får det väl bli en promenad utan Lantz nästa gång, jag satsar istället på en ljudlös tur eller en tur med uppmuntrande musik)....idag blev det spinning....och det känns härligt gott i benen efteråt. När så middagen var på bordet när man kom hem och därefter någon timma eller två med min bok...då kan jag inte klaga. (nu är jag väl inte den klagande typen i vanliga fall heller...)

Annars har jag nedräkning till vår lilla minisemester, söndag-tirsdag. Tur till Kiel med båt. Det blir skönt...god mat, bad, kanske lite spa och så bara tid för varandra.

7 kommentarer:

Annika sa...

Tänk att jag aldrig varit i Grekland ännu! Snudd på skandal nästan.

LisaMatilda sa...

En minisemester hade inte varit dumt... Men jag får nog ta och vänta till påsk!
På jobbet drar sommarsemesterplaneringen i gång nu, känns alltid lika avlägset och svårt att bestämma.
Kram

Maria Björkman sa...

Jag vågar inte andas om att planera ens den minsta pyttelilla semester nu, för hela min omgivning anser att jag har fått nog av den varan för lång tid framöver. Men visst är det härligt att drömma och planera, halva resan om du frågar mig!

Fånga dagen sa...

Åh, Grekland är min favorit. Speciellt Kreta och Rhetymnon som är så underbara, ja planera kan man ju.
Det låter mysigt med en minitur i alla fall och det gäller att njuta av det man kan.
Ha en fin tisdag nu
Kramar Lena

Gry sa...

Herlig å ha slikt å se frem mot og glede seg til;-) Klem

Ninnie sa...

Ååå, så underbart det låter att resa till Grekland...! I år har vi inte planerat någonting alls för semestern, förmodligen har vi fullt upp med husmålning och trädgård då....Men vi har faktiskt tänkt unna oss en resa i slutet på sommaren, och vem vet, kanske blir det Grekland?!
Ha en härlig helgtripp!!!

"oroshjärta" sa...

Låter härligt med kiel!