lørdag 18. desember 2010

All I want for Christmas

En hyacint som jag hoppas slår ut till jul.

Det är en skön känsla i mig...en julkänsla. Så jag har fått precis det jag önskar mig för denna julen...stressfria dagar...(även om nu julen inte riktigt är här än...så finns det ingen stress som lurar runt hörnet) Paketen är inslagna, pepparkakorna är bakade och huset är vackert. Granen ska huggas i dag (eller det är väl mer riktigt att säga att den ska sågas) Inte massor av krav, men att göra det som känns rätt och riktigt för oss....så låt min jultradition vara tid, mysiga stunder och enkla glädjer. Och hade jag kunnat sjunga, ( men det kan väl kanske alla) - hade jag höjt min röst tillsammans med denna lilla gruppen.

7 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen.
så hyggelig et stress fri innlegg,
nydelige bilder.
ønsker deg en herlig advent helg,
ja nå er det snart julaften.
klem fra sylvia

Skaparglädje sa...

Känns skönt när man börjar bli klar med sina julbestyr och kan njuta av allt.
Kram!

Lisbet sa...

Så skönt och myyysigt det låter! Julefrid är ju det alla önskar sej. Nu har du fått den och jag unnar dej den av hela mitt hjärta. Här börjar den vara på väg, men inte helt och hållet ännu :)

Ha en skön helg!

Marie//Tekla Maräng sa...

Precis en sådan härlig julefrid skall sprida sig ifrån magen och hjärtat.
Hoppas ni hittar en fin gran.
Kramar:)

Vita hjärtan sa...

Hej min vän!

Här har också en otrolig lugn känsla infunnit sig. Klapparna är inslagna, det är julpyntat och fint i både huset och lägenheten...och jag är sjukskriven fram till jul, men nu går det mycket lättare att andas igen.

Blir med Patrik upp ett par dagar medan Per är hemma i huset och gör julgodis med barnen, pyntar väl vidare hos Patrik helt enkelt, tur man gillar det där med att pynta och pyssla ;)

Ha en fortsatt mysig helg!
Kraaam Annemari

Vi på 18 sa...

Hej :) Såååå himla fin kör :) Så härligt att du hittat lugnet, det är verkligen det viktigaste så man orkar ända fram till sommarn sedan :)

Ha en fin och lugn och härlig tredje advent!
KRAM

Anne Britt sa...

Syng du, Marie! Glede og fred ønsker jeg deg i denne juletiden!