mandag 21. februar 2011

Att bara vara

Jag har tagit ledigt denna måndagen, och det gör att helgen och specielt söndagen blir extra skön...söndagen blir rofylld med tanke på att måndagen flyttas till tisdagen. Strålande väder igår, och en lång skidtur. En härlig upplevelse, och jag behöver många härliga upplevelser i skidspåret för att ta bort känslan från barndommen med bakhala skidor och snöblask. Som ni hör så var jag ingen skidfantast som ung, men här i Norge har jag från början förstått att längdskidor det är något man bara åker....hör liksom till. Men som sagt, jag kräver sol och bra skidor som går framåt och inte bakåt för att jag ska njuta. Idag njuter jag också, och det är också något jag hela tiden prövar att bli bättre på - att njuta. Allt behöver inte vara perfekt, men jag kan njuta ändå.

7 kommentarer:

sylvia sa...

hei.
så hyggelig et innlegg,
ja det er viktig å nyte,
koselig du har fått det til,
hmmm...ski har ikke jeg. men stod på dem masse i min ungdom,
ønsker deg en fantastisk dag.
klem fra sylvia

Sommertid sa...

Så fint at du får tid att njuta,bara vara til...
Här er det nu vintersemester..och inte är vi ute i kulden och åker skidor...nej..här håller vi oss inne och läser böcker, ritar, spelar spel och mycket annat mysigt.
Ha en trevlig vecka :)

Monika Häägg sa...

Det finns inget som kan få mig på skidor igen. De har jag lagt av men jag blir väldigt avundsjuk när jag hör någon annan berätta om sina fina skidutflykter. Härligt!

Helena sa...

Hej!
Vad skönt det låter att vara ledig! Att njuta av dagen är det nog många av oss som glömmer ibland, det är bra att bli påmind! Ha en fin vecka!
Kram Helena

Pia sa...

Åka skidor är inte något jag utövar, men en promenad i skogen med en matsäckskorg en vacker vinterdag är också kolossal njutning.
Skönt att bara vara och njuta Marie! Skönt om Dig och må gott!

Kram!

Marie//Tekla Maräng sa...

Absolut det behöver inte vara perfekt bara man kan njuta.
Skidor är roligt att åka om dom inte är bakhala.
Kramar:)

Det har blivit mycket skidor denna vinter.

"oroshjärta" sa...

Det är oftast då det är som vackrast i det operfekta!

KRAM&KÄRLEK