søndag 6. november 2011

Jag drömmer om New York Marathon

Här står jag och väntar på starten i Oslo Marathon (26 september) Eller rättare sagt, jag sprang ju halvmarathon. Idag gick New York Marathon, och oj oj vad snabbt de springer. De som vann håller samma hastigt i 4 mil, som jag hade klarat under ett 100 meters lopp. Imponerade! Men tänk vilken känsla, få stå på startstrecket i New York, och vänta på att starten skal gå. Jag tyckte att det pirrade rejält i kroppen bara det att stå och vänta i Oslo - jag hade svårt att stå stilla (men det har jag ju alltid) . New York kan det inte bli nästa år, för ska man vara med där, så gäller det att vara ute i god tid - fullbokat nästa år redan. Så ska det bli så får det bli 2013, och då har jag tid både till att träna och spara pengar.

3 kommentarer:

Hemmafruns hörna sa...

Fantastiskt!!! Jag drömmer om att springa tjejmilen - men det är nog ungefär lika högt - men absolut realistiskt - mål för mig som NYmarathon är för dig! Härligt och viktigt med mål!!!!
Ha en god vecka!!!

Vita hjärtan sa...

Åh så härligt att springa i New York, ett härligt mål du har satt upp!! :) Själv har jag bara sprungit korta sträckor...ännu...mitt mål just nu är att springa 5 km, lite skillnad ;)

Önskar dig en bra vecka!
Kram Annemari

Ninnie sa...

Å, vad det ser härligt ut, visst är det en fantastisk känsla att vara med i ett lopp med massa andra löpare?! Du är duktig du som vågar ställa upp i marathon, det skulle jag aldrig ge mig på...för långt för mig. Ha det gott!