mandag 23. august 2010

Snart

Snart väntar en veckas semester - precis i månadsskiftet augusti/september. Veckan blir innehållsrik. Först en tur upp till Stockholm på lördag, på tisdag tar jag flyget till Köpenhamn där jag ska tillbringa en dag innan tåget ska ta mig över till Skåne för några dagar. Min man får vara hemma och passa på huset och ordna med ved för vintern.Köpte mig häromdagen en bok om Köpenhamn - här fanns det många härliga tips. Boken hade ett underbart namn - "Köpenhamn för livsnjutare" Och kanske detta ska vara ett mål för min semester - att jag ska njuta av livet. Att få några dagar i Stockholm är ju också en glädje, tid att strosa runt, samtidigt som jag ska få flera dagar tillsammans med min goa farmor.

Den här veckan är en del av min sommarsemester, och så när jag är tillbaka på jobb den 6 september så är jag nog mentalt redo för hösten.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Hoppas du får en riktigt skön semestervecka!
Kram Anne-Lie

Lisbet sa...

Låter härligt att ha semester just den här tiden! Och så roligt med Stockholm och Köpenhamn. Till den senare staden har jag inte varit, bara åkt igenom. Du får säkert "full tank" att ta ifrån när det är dags för jobbet igen!

Lisbet sa...

Vi njuter av dagen som är :)