søndag 5. september 2010

Kökstankar
Köket är hemmets mittpunkt...drömmen hade varit ett stort stort kök. Där bordet i mitten hade plats för många gäster, där taket var högt och rymde många skratt, där värmen var inbjudanden och där maten doftade....Ett rum där tankar delades, ett rum där ensamheten kunde avnjutas med en varm kopp kaffe...där diskutioner engagerade...där gemenskapen delades. Ett kök med liv, ett kök i mitten...

...och nu tror jag min goa vän kom, och kaffet är snart klart...

6 kommentarer:

Babsan sa...

Köket är verkligen husets hjärta. Det bästa av alla rum.

Jag har ett stort kök!

Fånga dagen sa...

Hej Marie!
Exakt så ser jag mitt kök också. Stort bord i mitten med massor av plats för alla. Hmm när ska man få det då?
Hoppas det är bra med dig och hoppas att du harså där härlig luft att inandas när du går ut. Hösten kan ju vara så vacker.
Kram Lena

Therese sa...

Jag håller med, köket är hemmets hjärta! Så fina detaljer du visar.
Och visst har du rätt i din kommentar hos mig, pepparkaksbaket får vänta lite till, nu njuter vi av doften av höst - kom just in efter en lång promenad i det härliga vädret! Önskar dig en fin dag <3

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja köket är hemmets hjärta och vi delar samma dröm om ett större kök med köksbord som rymmer många vänner och glada skratt. Maten doftar som tur är lika gott i ett mindre kök som nu är vår lott.
Kramar:)

Vita hjärtan sa...

Så fina bilder....och ett sådant kök som du beskriver så fint vill jag också ha! :)

Stor kram!
Annemari

Hemmafruns hörna sa...

Mmmm. Ja, det är så sant! Men den stämningen har du nog redan skapat i ditt hem - också med ett mindre kök. Jag är säker på att där är "plats" till många. Fin layout! Piffig, frisk och glad blir jag av att se och läsa!!!!