mandag 20. desember 2010

Typisk måndag

Vissa dagar känns bara så typiska...och idag har varit en typisk måndag. Kände det på mig redan när jag vaknade...detta var en typisk måndag. Sov lite längre än planerat...och så fortsatte hela dagen. Men nu är det måndagskväll, och jag jobbar på en fredagskänsla....och om jag bara håller ut 3 dagar till, så ska jag smyga mig in i en julkänsla. En känsla av glädje och frid.....

Och jag har redan klädd granen....Och jag som alltid har haft en bestämd åsikt...granen ska kläs kvällen före julafton....men man kan väl ändra sig...bara för att man vill njuta lite extra länge.

6 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Skönt att kunna vara flexibel. Njut av din gran den är jättefin och doftar gott.
kram Anne-Lie

Ninnie sa...

Å, vilken fin gran! Nu längtar jag efter en sån där RIKTIG gran...jag har plstgran...fast det är gansak praktiskt, speciellt nu med den lilla kattungen i huset.
Ha en mysig julvecka!!1

Lisbet sa...

Vem är väl den som inte kan ändra sej? :)
Här är granen inte inne ännu, kanske i morgon...
Jag har så mycket nu att jag bra gärna skulle kunna rymma! Nånej. Inte gör jag det. Tog en liten paus här vid datorn. Välbehövligt.

kram

Vita hjärtan sa...

Åh, vilken fin gran!! Hemma hade vi samma tradition som du, att alltid klä den kvällen före julafton. Men så förra året plockade jag fram den några dagar tidigare och man får helt enkelt meer njutning :) Speciellt om man inte är hemma hela helgen.

Kraaaam Annemari

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

GOD JUL!!! KRAM!

LisaMatilda sa...

Önskar dig en skön och lugn julhelg!
Kram