torsdag 17. mars 2011

Ett besked

Idag fick jag ett besked som jag också fick för lite mer än två år sedan...det smärtar. Orden räcker inte till...men hoppet och vissheten om att det ska gå bra är där...trots alla tårar. Vara stark men ändå känna sig så liten.
" i alle tårer tindrer det et håp"

8 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Låter som ett jobbig besked.
En stor kram från mig!

Helena sa...

Hej!
Ta hand om dig! Kram Helena

Lisbet sa...

Grattis till huset! Nu får du fokusera på det, allt vad du kan! Så jobbigt med tråkiga besked. Vet ju inte vad det är, men mina tankar är hos dej, det känner du väl? Tänk på huset och den kommande rensningen av ting som inte behövs. Men böckerna ska du nog spara!
Jättebamsekram!

Gry sa...

Tenker på deg i en vanskelig tid. Men det skal gå bra! Ta vare på deg selv <3 Varm klem

Sommertid sa...

Trista beskjeder är inte lätt att mottaga. Men som du säger, man får hoppas och tro att det vill gå bra.
Kram

LisaMatilda sa...

Tufft med sådana besked... Hoppas att det ordnar sig!
Kram från mig!

Anne Britt sa...

Livet er tøft iblant,og uvisshet er så vondt. Sender deg en stor klem. Pass på deg selv i denne tiden! Og hold fast på håpet.

Sjabbig men chic sa...

Vet du Marie jag tänker jättemycket på dig och de dina och jag tänker att fast jag aldrig träffat dig så känns det som att du är som ett ljus. Varm och snäll och tålmodig och så otroligt mänsklig och fin och det är jag helt säker på att de dina också är. Jag förstår att ni ger varandra otroligt mycket kärlek och ur kärleken kommer det så mycket styrka. Du vet att jag tycker att snällhet är en underskattad egenskap och för mig är du snällheten personifierad. Snäll fast du inte är en ko typ:)

Många kramar
Lisa