lørdag 20. september 2008

Så mycket man kan finna på....

Hittade en ny test: Här kan du göra testen. - och den här stämde väl också ganska bra. I förra testen blev mitt mentala land Sverige - och jag är svensk. I denna testen blev förslag på karriär bland annat socialarbetetare - och det är jag. Så det måste väl betyda att jag är på rätt plats. (nu får ju dessa tester definitivt tas med en nypa salt, men lite kul i alla fall)

Marie Lundblads personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa Marie Lundblad:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Så kan ni ju tänka efter om ni menar att det stämmer!


4 kommentarer:

Evatinabeth sa...

Ja, som första förslag på yrke för mig blev det sjuksköterska. Däremot blev jag tysk på den andra testen, men det lägger jag in mitt veto mot. Mamma

Marie sa...

Ja, jag menar att man har rätt att bruka sitt veto här. :-)

Vita hjärtan sa...

Hej!

Jag har också gjort testet och sjuksköterska var ett yrke som passade mig ;-) Tur man valt rätt yrke!

Kram Annemari

Anders Lundblad sa...

Din personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

Lantmätare?!!