torsdag 11. juni 2009

Funderar och grubblar

Precis innan jag gick hem idag fick jag en "mail" med en förfrågan. Redan då blev jag nervös, och svarar jag ja så är jag väl nervös hela sommaren. Men kanske jag ska våga... Det gäller att stå inför en stor folksamling i Oslo, och hålla ett inlägg på 20 minuter. Det låter ju inte riktigt klokt, med tanke på de som ska komma efter och de som är före, känner mig ganska liten då. Så jag fundererar vidare- svar ska ges efter helgen....De andra som ska säga något är så mycket mer vana att vara i rampljuset - politiker från högsta nivå - men det gäller väl att ha tro på sig själv.

10 kommentarer:

Sommertid sa...

Spennende. Gå etter hva hjertet ditt sier. Man skal ikke alltid tro det verste om sig selv og selvtro..kan hende det her går utrolig bra...
Men det er opp til deg å velge..jeg kjenner deg jo ikke så jeg skal ikke si at det her bør du ikke gjøre..eller det her bør du absolutt gjøre.
Gå etter hva hjertet og magefølelsen sier..håper de er enige da...magen og hjertet altså.
Ha en forts fin kveld :)

Lallis - liv och leverne sa...

Det låter som en utmaning.
HUr det än blir , så blir det bra
Det känner jag på mig:)
kram Lallis

Trollmaya sa...

Åååh så spännande! Magkänslan brukar stämma ganska bra, se vad den säger och följ den. Lycka till hur du än gör!

Sjabbig men chic sa...

Jag förstår att du känner så där. Jag tror att det skulle svartna för ögonen på mig bara jag tänkte på det. MEN det finns en mening med allt och jag är säker på att det kommer att gå galant. De andra, både de som kommer före och de som kommer efter är bara vanliga människor de med och någon gång så har de talat inför en stor folksamling för första gången och kände precis som du gör nu. Låtsas att du är någon riktigt känd kvinna när du står där och sen när det går så där riktigt bra så ger du all credit till Marie. Och nästa gång du ska göra det så har Marie gjort det förut.

Kram Lisa

Vita hjärtan sa...

Snälla Marie....det passar ju dig perfekt. Men din utstrålning och känsla för vad du ska säga är jag säker på att det kommer bli jättebra!

Kraaaaam Annemari

Anders Lundblad sa...

Det är värre att ångra det man inte har gjort än tvärtom.

Afrodite sa...

Lycka till! =)

Marie//Tekla Maräng sa...

Lycka till med ditt beslut och gå på vad din magkänsla och hjärta säger till dig.
Och DU, du har massor med bra saker att berätta om lååångt mer en vad en vanlig politiker har att säga.
Du har en award att hämta inne hos mig.
Trevliig helg Marie!

Helena sa...

Vad spännande! Lycka till vad du än väljer! Ha en härlig dag! Kram Helena

Vi på 18 sa...

Ååååå, låter spännande och som Annemari säger, är det någon som har de rätta orden, så är det du, är säker på att du finner rätt svar under helgen!

KRAMAR Ann-Sofie