lørdag 27. juni 2009

Kan inte bestämma mig

...så det blir kanske som med Nalle Puh - ja tack, bägge delar.

Vad är vackrast - den varma sommarnatten eller den ljusa sommarmorgonen? Båda har sin charm, natten med dess stillhet och ro, värmen som gömmer sig kvar bland träden eller morgonen med sin friskhet och fåglarna som kvittrar. Eftersom jag nu inte kan bestämma mig, så får jag utnyttja bägge. I går var det sommarfest i min väninnans trädgård, massor av folk och massor av god mat. Kvällen går så fort i trevligt sällskap, och riktigt skönt att kunna ha sin semsterklänning som till vanlig fall mest används i sydliga breddgrader - men värmen igår var sydlig. Och som ni ser, även om kvällen/natten blev sen, så är jag vaken. Njuter snart av en kopp kaffe på trappen - tror tidningen har kommit så jag får en morgonstund för mig själv. I eftermiddag blir det födelsedagskalas, lilla Emma blev 1 år i förra veckan och idag ska det firas.

Så upp och hoppa alla glada sommarmänniskor, sov inte bort dagen eller natten, det kan vi göra när vintern kommer.

6 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Jag håller med. Det är omöjligt att välja en av det två.

Ha en fin dag, morgon, kväll och natt!

Kram Lisa

Malys krok sa...

Her har vi det lyst hele døgnet, og da er det virkelig vanskelig å gå og legge seg. Som du sier: En må bare nyte det alt sammen; både natt og dag.
Gratulerer med dagen til din lille Emma. Min fyller 2 år 7. juli. Hun var født 07-07-07. Ganske spesielt.

Ha en god søndag.
Klem fra Margtit.

Vi på 18 sa...

Ja, sommaren är bara skööön, och tror det är så svårt att välja eftersom de båda är så rofyllda, med fågelkvitter, syrsor....

Ha en skön dag!
KRAM från Ann-Sofie

Nastasia sa...

Ja men visst är det UNDERBART med både dessa sommarkvällar och sommarmornar! ♥

Ha en underbar dag!

Kram

sinnlighet sa...

Efter ett alldeles för tidigt uppvaknande (två timmar kvar tills klockan ringer..) ramlade jag in på Din blogg via Sjabbig men chic... Har suttit och läst Dina mysiga små inlägg! Kommer tillbaka!

Agneta från Österlen

Rune Lundblad sa...

Din farbror Bo brukar läsa din blogg men han har inte lärt sig hur man gör då man kommenterar. Han sa att han tyckte det du skrev alltid var så positivt och uppmuntrande