onsdag 8. juli 2009

....lite idétomt

Märkligt det där....till tider finns det så mycket att skriva och så blir det tomt. Men det betyder ju absolut inte att livet är tomt, kanske lite mer tvärtom - att livet är fullt. Det är mycket som sker.. Till helgen ska vi har en liten överraskningsfest, men tror jag har allt under kontroll - inget märkvärdigt, men bara kul att träffas. Vi blir ett lagom stort gäng, som känner varandra bra och trivs med varandra. En kollega ska sluta, så vi tänkte ha en liten enkel fest för han... Tror jag kom på den perfekta presenten!

Nästa vecka ska jag mig en tur till Landskrona, tar flyget. Smidigt att ta sig från Oslo till Kastrup och så tåget över bron. Länge sedan jag var där, och blir skönt att träffa mamma, och få krama om henne och pappa några dagar. Säger som jag sagt (skrivit) förut, långa avstånd kan vara långa.... Nu hoppas jag bara vädret blir skönt, så jag kanske också kan få mig ett dopp i havet... Ta mig till havet!

...så går nu dagarna, livet....allt det underbara och märkliga. Sekunder blir till minuter, och ögonblicken är många...Till tider kanske lite ned, men djupt inne finns en glädje och styrka.... Även om något saknas och tomheten ibland kan vara smärtfull, gäller det för mig att se det som finns, och inte bara det som inte finns. Men samtidig så är jag både och.....både glädje och sorg, skratt och ilska...det är kombinationen som gör helheten.....

.

6 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Ha det så kosligt på festen, bara lugn så kommer idéerna av sig själv. Kram Eva.

Vi på 18 sa...

Visst är det så, vi behöver nog den balansen, så skönt att komma hem till dina föräldrar! Ha de bästa dagarna!!!

KRAMAR från Ann-Sofie

Vita hjärtan sa...

Det gäller att se fram emot alla roliga stunder, nu har du både en fest, ett besök hos dina föräldrar, semester och en härlig resa framför dig.....underbart!!!

Kraaaaaaaaam Annemari

Sjabbig men chic sa...

Ibland blir det tomt utan att det är tomt så är det bara.
Vad skönt för dig att få åka hem till mamma och pappa ett litet tag.

Kram Lisa

Anna-Lena sa...

Ja, jag kommer antagligen alltid få leva med ett hugg av det där... att sakna något! Det är himla långt hem ibland! MEN jag ska då minnas dina KLOKA ord! Att se det underbara jag har här och nu! Inte det jag inte har!!! Mycket bra sagt! :D Ha det så bra nu och sköt om dig. Kramar

Våglyckan sa...

Ja ibland har man så mkt att man inte får något sagt. Tycker däremot du har skrivit många kloka ord ändå :-)
Ha en bra helg!
kram från mig
/maria