fredag 31. juli 2009

Snart snart.....


Jag är en person som har sådan tur, eller så har jag bara varit klok, så om några dagar...så är jag här.

5 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Oj, oj, oj, så underbart...! Kanske tur att du var så klok ;-)
Hoppas det blir en riktigt avkopplande och skön resa!!!

Kram Annemari

Ninnie sa...

Å, så härligt det låter...Längtar alltid tillbaks till Lefkas, en av de finaste grekiska öarna...Hoppas du får en underbar semester där! Var ska ni bo? Vi bodde i den lilla byn Nikiana, på ett jättemysigt litet hotell alldels vid vattnet. Men jag ser att det hotellet inte längre finns kvar i Apollos utbud, synd, för det var en riktig pärla! Hur som helst, det finns ju förstås andra mysiga hotell, och frmaför allt SÅ mycket vackert att se på Lefkas! Missa INTE Porto Katsiki, eller att bara åka runt på den bergiga, gröna ön...Vi hyrde en jeep, åkte kors o tvärs.....vinden fläktade skönt då i värmen, man kände dofterna och hörde de högljudda cikadorna i träden...Däremmellan så badade vi i det fnatastika turkosblå havet, eller bara slappade på den lilla hotellstranden....Jaa, det var nog en av de bästa Grekalndsresorna jag gjort!

Marie sa...

Så härligt Ninnie, nu har jag verkligen något att se fram till. Tack för alla tips! Vi ska bo på ett litet hotell nära vattnet...så jag glädjer mig till morgondopp.

Sommertid sa...

Ahh ! jag nå ble jeg litt misunnelig altså,men bare litt. For jeg skal på årntlig ferie jeg også...men ikke enda. Og da går ferden til Kypros i år.
Ha en fin ferie og nyt den i fulle drag :)

Marie//Tekla Maräng sa...

Kul att se Stockholm ur någon annans ögon. Oj har du hunnit med Allsång på Skansen också. Jag skäms har faktiskt aldrig varit där på Allsången. Tycker att det är så mycket folk men någon gång så kanske.
Det konstiga är väl att jag inte gick när det var Lasse Berghagen som var programledare.
Måste säga att du har hunnit med en hel del. Men vilken otur att jag inte hade skrivit ut att Lyran är stängd på måndagar, förlåt. Men visst är det vackert där.
Ha det nu så gott i Grekland.
Kramar Marie:)