søndag 12. juli 2009

...tankefull..

..Først når havet er opprørt,
kaster det opp en musling med perler på stranden..

"Abdu´l -Baha"

Tänk dig det, att när kanske allt känns lite tungt och blåsigt, så väntar en underbar pärla bara på dig....Inte glöm det! En evig påminnelse till mig själv, när de dystra tankarna tar överhand...

Skulle ibland önska att jag vara lite mer lagom, inte så mycket upp och ned, av och på. Livet hade varit enklare då, men samtidig kanske inte mitt liv. I morgon är en annan dag.

Hoppas och Tro

3 kommentarer:

Trollmaya sa...

Jag är inte heller så där lagom hela tiden utan mer upp och ner, som du...
Det gäller att försöka kömma ihåg att man efter motgångar/dalar är starkare (förhoppningsvis) och just att det kanske är en pärla som ligger på stranden och väntar... tur är väl att det blir en ny dag så man kan börja om på ny "kula" den dagen.
Ha en toppenbra dag!

Ninnie sa...

Hej, hoppas du får en bra dag idag...kanske lite sol..?...det är sommar i alla fall!
Läste längre ner att du ska åka till Lefkas snart. Så härligt att se fram emot!! Lefkas är en underbart vacker ö, jag har varit där för några år sen, och längtar alltid tillbaka. En av favorit öarna i Grekland!!

Nastasia sa...

Mmmm...tankarna om att vara så där lite lagom...de har jag haft många gånger! Men jag kommer alltid fram till samma sak. Nämligen - det hade säkert många gånger varit lättare för lättare att vara lite "lagom". MEN det hade ju liksom inte varit jag då...så det är lika bra att jag fortsätter vara bara jag. :o)

Detsamma gäller Dig också. För ingen annan hade ju varit Dig, så bra som vad Du är!♥

Kram på Dig