søndag 5. juli 2009

..så kom regnet

Klockan 02.00 i natt var det 21 grader varmt, men nu har det regnat och åskat i flera timmar, så nu är temperaturen tillbaka till lite normala norska sommartemperaturer....väldigt synd tycker jag....som älskar sol och värme. Har haft två helt fantastiska sommarveckor, trots att jag på dagarna har varit tvungen att sitta inne på ett kontor i ett hus där inte luftkonditioneringen fungerade...ja ni kan ju tänka er!! Men kvällarna...underbara. Jag har också varit extremt duktig på morgonen, tre dagar i veckan har jag åkt hemifrån klockan 06.00 för att kunna träna en timma innan jobbet börjar. Några av mina kollegor undrar om det inte är något fel på mig. På samma sätt som jag här i fredags var sur på jobbet, men en av mina kollegor kommenterade det så här: "Eftersom ditt utgångshumör är så väldigt positivt, så när du är sur så har du liksom bara hamnat på en lite mer normal nivå som oss andra....." Visst är det skönt med en positiv inställning till livet!

Eftersom det idag regnar, och det inte massor som måste göras, så tar vi oss en biltur. Kanske ett dagsbesök i mitt fosterland!! Kan ju passa på att handla lite...för under de varma dagarna har besök i affären varit ett nödvändigt ont och kylskåpet ekar nästan tomt.

2 kommentarer:

Hemmafruns hörna sa...

Å så kul att "träffa" dig igen här inne på bloggen. Du har tydligen inte semester, så då är det väl bara bra att en kallfront är på väg. Själv ska jag försöka sätta ihop en IKEAhylla, så jag är tacksam om dagen inte blir så varm...Måste försöka få lite ordning i kaoset innan vardagen hinner ifatt oss. Ha en skön dag i Sverige;0)

Rune Lundblad sa...

En vecka med dåligt väder kan man väl klara av, men sedan vill man att sommaren ska komma tilbka.