fredag 11. september 2009

Hemma igen

Det har varit en helt fantastisk vecka...perfekt väder, god mat, lite shopping, bad, trevligt sällskap. Ja egentligen allt man kan begära av en semester. Det mest fantastiska var i alla fall de gästfria människorna, och hur lätt det vara att komma igång med ett samtal. Pratade politik med den unga tjejen som jobbade på frisörsalongen, religion med den mannen i klädaffären, affärstankar med killen som serverade på restauranten och arbetsfördelning mellan män och kvinnor diskuterades med mannen som drev den lilla kiosken. Tänk så mycket du kan få uppleva och så många möten, bara du tar dig tid och bjuder lite på dig själv.

Idag har jag varit så där lagom trött, flyget landade klockan 03.45 och jag sov bara 2 timmar innan jag kom till jobbet klockan 09.00 idag, så nu har jag krypit upp i soffhörnet och ska vila lite.

Och på jobbet var allt som vanligt - alltså alltid en ändring, hela tiden något som sker.

3 kommentarer:

Sommertid sa...

Velkommen hjem igjen. Deilig å ha hatt en fin ferie..men hjem er nå hjem da. Ha en fin helg.

Trollmaya sa...

Förstår att soffhörnet känns väldigt skönt efter dagens arbete. Låter som en härlig semester... det hade inte varit helt fel nu. :)

Skaparglädje sa...

Låter som att du haft en härlig vecka i Turkiet. Skönt att kunna tänka tillbaka på den veckan när höstmörkret känns tungt och jobbigt.