mandag 21. september 2009

Måndag måndag

Idag har måndagen varit en väldigt typisk måndag...ettbrått uppvaknande efter en skön helg. Så mycket som händer, och så mycket som sätter igång tankar...kan ju inte låta bli. Svårt att inte bli engagerad. Måndag borde vara den dagen då man verkligen gjorde något festligt....varför har vi för vana att servera godaste maten på helgen, eller ta en tur ut, eller bjuda hem vänner ..... tycker att måndagarna förtjänar mer uppmärksamhet, det är ju verkligen då vi behöver det. Så ge oss måndagar med lite mer glamour...inte något stort och märkvärdigt, men lite stjärnglans.

Undrar nu hur tisdagen blir? Hur ska jag kunna göra morgondagen till en "helt underbar tisdag"

7 kommentarer:

Babsan sa...

Absolut!
Fram för mer vardags-glamour!

Bra förslag ♥

Trollmaya sa...

Ja, helt rätt. Måndagen borde vara vår glamourdag! Det ska jag försöka tänka på. Av någon konstig anledning bara försvinner den i alla måsten.

Vad gäller huset jag tittat på. Du sa några sanningens ord, allt behöver inte vara stort..:)

Hemmafruns hörna sa...

Ja, livet består av flest vardagar - så det gäller att sätta lite guldkant på dem. Idag är min guldkant en stor kopp grönt the framför din blogg! TACK!

Malys krok sa...

Ja en burde virkelig gjøre mer ut av hverdagene. Gjøre noe som gjør andre glade, kanskje? Det er mange som trenger litt glede i hverdagen, både mandager og de andre. Takk for dine gode tanker, tanker som gjør at jeg også tenker... Klem...

Vi på 18 sa...

Hoppas du får en toppen tisdag och hittar på det där lilla extra, har inte direkt något förslag att komma med, känner mig snarare just nu som den där kraschlandade muffinsen :)
Nejdå kanske inte men nästan...

KRAM från Ann-Sofie

Marie//Tekla Maräng sa...

Japp när man jobbar som jag (nätter) så blir det inte alltid ledighet på helgen så för mig har det blivit mera vardags glamour av bara farten.
Så man skulle nog verkligen bli bättre på att göra något roligt av första dagen/kvällen i ett jobb skift.
Kramar Marie:)

Vita hjärtan sa...

Helt sant, måndagar och tisdagar borde man unna sig något extra, så dom känns festliga...kanske skulle göra veckorna roligare....!

Kraaam Annemari