lørdag 12. september 2009

Turkiet i bilder

Kan aldrig skryta av att vara en proffsfotograf, men hoppas väl ändå att bilderna kan förmedla något. Vi bodde i Alanya, på ett hotell som heter Sidar Apartment. Ett litet hotell, med väldigt trevlig personal. Ett leende mötte oss hela tiden. Vi hade en tvårumslägenhet så frukosten ordnade vi själva, men sista dagen åt vi Turkisk frukost på hotellet - så gott. Det var melon, tomat, gurka, oliver, ost, ägg, korv, honung, bröd och kaffe. Och så vackert upplagt.Hotellet låg inte långt från stranden, men på grund av lite blåsigt väder var vågorna till tider allt för stora, så det var faktiskt inte möjligt att bada. (och jag som ändå älskar vågor) På hotellet fanns det en liten bassäng, med mycket svalt och avsvalkande vatten. Matställen fanns det överallt, och affärer. Om jag skulle gjort allt alla sa, så hade min semester sett ut så här: Ta taxi, köp en t-shirt, ät mat, ta en taxi, köp t-shirt, ät mat etc etc. Men vi begränsade oss, och benen fungerade alldeles utmärkt så någon taxiresa blev det inte, men jag erkänner att det blev en och annan t-shirt och så förstås utmärkt mat. Vi hade vår fasta restaurang, trevlig personal och helt fantastisk god mat - kan rekommenderas, men hör på namnet "Summer Love". Så nu håller jag på att övertala min man att vi ska resa dit igen nästa år.

5 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Summer love... Perfekt!! Du det ser så härligt ut så det är helt sjukt. Det är bara att konstatera jag älskar Medelhavsklimatet!
Här är det Storsjöklimat. Just i dag är det åtta grader, det är grått och det regnar och paret som nyss gick förbi såg ut som om det var på väg att mörda någon. Inget leende alltså. Så nu måste jag ta tag i situationen. Hämta ved till kaminen. Ha en jättebra lördag.

Kram Lisa

Rune Lundblad sa...

Fina bilder, Marie. Det verkar vara en härlig plats. Synd att vågorna var för stora.

Jessica sa...

Åh vad härligt det ser ut Marie!

KRAM!
//Jessica

Anna-Lena sa...

Mmm härligt!..

Anna-Lena sa...

Mmm härligt!..