søndag 20. desember 2009

Det är bara att fråga...


Så är det bara några dagar till jul....och jag tar vara på varje sekund. I går kväll var vi på middag hos några härliga vänner tillsammans med ett annat par. Helt plötsligt kommer det ena parets dotter fram till mig och frågar: "Marie, vill du ha en kos?" (kram) Jag svarar naturligtvis: "Gärna." Efteråt gick hon till sin mamma och sa: "Jag gav Marie en kos, och hon blev så glad"
Så kanske det ska vara rådet idag...fråga de du ha runt dig om de vill ha en kram, och jag lovar att du kommer göra någon glad..

5 kommentarer:

"oroshjärta" sa...

Rött hår just like me=)

Gry sa...

Åh, så søtt! En klem gjør alltid godt for kropp og sjel. Ja nå nærmer det seg jul... Jeg er som du, nyter hvert et sekund! Ha en skjønn dag og kos deg med julefri ;) Klem

Pockethexan sa...

Ibland när jag är pigg så ger jag mig ut i cyberrymden och tittar på alla fina och trevliga bloggar som finns, som din exempelvis, ja min blogg har inte så mycket att erbjuda då det gäller inredning och design, men kanske kan jag komma med några trevliga boktips, ifrom av pocketböcker, inte dyra att ge men mycket trevliga att få?
Vill passa på att säga vilka fina bilder du visar önskar samtidigt God Jul och Gott Nytt År!
Kram från en som kallar sig för Pockethexan!

Fånga dagen sa...

Ja du har så rätt. Man ska dela ut en kram då och då. Jag förstår att du njuter nu dagarna före jul. Det gör jag med och mer njuta blir det när granen kommer in, det är ju bara så härligt.
Kram på dig
Lena

Vita hjärtan sa...

Barn är så spontana.....kramar ska man dela med sig av....det behöver vi alla.

Stor kram!
Annemari