tirsdag 8. desember 2009

Tror ni han har tid?


På torsdag(10 december) ska jag till Oslo (igen!) och jag vet om en annan person som också ska dit. Så om nu inte Barack Obama hade haft ett sådant extremt fullt program så kanske han hade haft tid för en kopp kaffe... Han hade kanske kunnat ge mig några tips om hur man hanterar en stressig dag.....bild från sol.no

8 kommentarer:

Vi på 18 sa...

hihi, hoppas du får en skymt att presidenten då :) Och ja, stressråd kan behövas nu kring jul, helt plötsligt är det så mycket man vill :) Men mycket mys också!

Ha en riktigt skön vecka!
KRAM

Fånga dagen sa...

Ja men vem vet han kanske har tid för den där kaffekoppen han vet ju bara inte om att du finns. Vad mycket han missar om han inte får träffa dig. Hopps du får en bra dag.
Kram Lena

Sjabbig men chic sa...

Har du fått tag på honom? Jag ska prova ringa och se om han möjligtvis har tid att träffa dig. Helt säker på att han vill det det hänger bara på om det är lite sent att möblera om i schemat nu.;)

Kram Lisa

LisaMatilda sa...

Säkert en intressant man att ta en fika med!
Kram

Anders Lundblad sa...

"Han hade kanske kunnat ge mig några tips om hur man hanterar en stressig dag..."

Ja, så här gör Obama för att minska stressen. Säg nej, typ.

Gry sa...

Hi hi... hadde vært kult om du hadde fått til å ta en kaffekopp med han ja ;) Jeg har vært på jobbsamling på Gardermoen i dag og ved frokosten så vi Air Force One lande rett utenfor vinduet her.. Stilig! Klem

"oroshjärta" sa...

såg det på nyheterna,det lär vara kaos i staden?

kram! L.O.V.E

Helena sa...

ja, det hade varit något det. Men tappa inte hoppet, hihi...plötsligt händer det! Ha en skön helg! Kram Helena