mandag 24. november 2008

Nedräkning

Det märks att det är lite av en uppbrottsstämning på jobbet. Det är mycket som ska på plats, och många ting som ska stämma. Har idag börjat packa ned i kartonger, och prövar att kasta så mycket som möjligt. Det märks att jag jobbat i över 10 år i samma hus, och man samlar på sig många pärmar. Efter jobbet fick jag också lite tid över till lite adventsbestyr.

Nu hade det kanske smakat gott med ett glas glögg, tycker att det är tillåtet nu, det är ju 1.a advent om bara några dagar.

4 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Mysigt med dop, hur många barn har ni och ålder? Vad jobbar du med?*nyfiken*
Vet hur det är att byta kontor, jobbar hemifrån numera, och vad man samlar på sig...skönt när ni blir klara! Och visst kan man väk få norpa lite av glöggen, tycker jag med ;)
Kram från Ann-Sofie

Marie sa...

Min man har en son, som nu alltså har fått en helt underbar dotter. Själva har jag inga barn, men får ändå lov att vara bestemor. Är socionom, och jobbar på socialkontor, som nu ska bli NAV kontor. NAV består av trygdekontor (försäkringskassan), Aetat (arbetskontor) och socialkontor.

Vita hjärtan sa...

Åh, här har vi fuskat med glögg i flera veckor, för oss har det blivit en "vinterdryck"!

Kram Annemari

Rune Lundblad sa...

Din farbror Bo håller också på och flyttar, från en trevåningsvilla till en trerummare. Då måste man kasta mycket och vara radikal. Jag tror han kan det. Man får hoppas att han inte efter ett år börjar leta efter en sak som han visste att han hade och sedan kommer på att han slängt. Det har hänt mig. Man måste tänka sig för.