onsdag 19. november 2008

På väg hem från jobb

Efter jobbet idag fick jag en god stund med kaffe och prat hos min bästa vän. Det var några dagar sedan sist, och det där att sitta vid köksbordet och låta tankar/funderingar vandra fram och tillbaka mellan oss, är något jag alltid uppskattar och vill ha mer av. Att ha en vän, där du bara kan vara dig själv, med bra och dåliga sidor, är något av det finaste i livet.

På jobbet är det en uppbrottsstämning, vi kastar och packar. Nästa onsdag och torsdag går flyttlasset in i nya lokaler och med många nya kollegor. Det är spännande, men samtidig lite vemodigt. Det är något tryggt med det vi har idag, där vi är en grupp som har en otrolig glädje av varandra, och där det är utrymme för både tårar och skratt. Detta behöver vi, då vi i jobbet möter människor i många svåra livssituationer. Men vi ska ta detta med oss in på vår nya arbetsplats, och vi har tro och hopp om att detta kommer att gå bra.

1 kommentar:

Heidi sa...

Det håper jeg også Marie, at vi klarer og opprettholde det gode miljø slik det har vært. Må si at samholdet er helt unik og veldig god stemning... Gleder meg hver dag for og gå på jobb:-)

Klem fra Heidi