onsdag 12. november 2008

Och så var det dags igen

Så ska väskan packas ännu en gång. Borde ha rutin på detta nu, tror jag. Men även om man bara ska vara borta en natt, så är det otroligt vad mycket som ska med. Eller ska och ska är kanske fel att säga, men det är ju alltid så många "detta kan vara bra att ha med". Men tror jag klarade det bra idag, och allt fick plats i väskan. När man ser på min necessär, så kan man ju börja undra -ska allt det här vara nödvändigt? Vad med att vara naturligt vacker!!??

2 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Hej!

Hoppas du får det bra, skönt att bo på hotell ett par dagar....men som sagt....lite jobbigt att packa. Här packas också.....har semester nu i 12 dagar.....! Tack för hälsningen, vi hörs när jag kommit hem!

Kram Annemari

Syster Cathrine sa...

Kul att du hittat till min blogg. Jag minns dig sen du bodde i Laxå och tänk att det gått 20 år! Ser i din blogg att du nu bor i Norge. Jättefint land tycker jag och har själv funderat en antal gånger på att åka över för att jobba där. Vi får väl se hur det blir med det. Ha det så skönt och njut av hotellvistelsen! Unna dig att bli lite bortskämd en stund... /Cathrine Nordlund