lørdag 1. august 2009

Liten utflykt

Här i trakterna har vi Blaafarveverket, och idag blev det en liten utflykt dit. Djur att se på, och fina utställningar för den som vill. Lite kaffe och lefser till detta smakade gott. Det gäller verkligen att passa på att njuta av de underbara sommardagarna, för någonstans så lurar hösten. Men ännu är det sommar....och hösten kan ju vara helt fantastisk med den klara luften och de starka färgerna. Alla årstider har sin charm, och det viktigaste är att vi njuter av dagen idag....och inte tänker på morgondagen eller gårdagen. Idag är livet, idag är stunden av lycka och kärlek. Där de små ögonblicken gör stunden, och du kan vara här, just nu....inte där, men här - inte då eller sen, men nu.
3 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Men jag tror min storasyster också var på Blåfarveverket idag, kanske ni såg varandra :)
Där var jag med Anna-Lena o familj för ett par sommrar sedan, väldigt mysigt ställe...
Önskar dig en fortsatt skön helg!
KRAMAR från Ann-Sofie

Malys krok sa...

Ja alle årstider har sin sjarm, men høsten er litt vemodig. derfor er det viktig å "holde" på disse dagene og gjerne ta bilder en kan se på senere. Fortsatt god ferie og sommer. Klem fra Margit.

Anna-Lena sa...

Hi hi... SYND att vi inte sprang på varandra!!! Hade varit kul!.. Och visst är det fint där! Och så lugn atmosfär äen att parkeringen var FULL! Mysigt! Ha en skön kvälL! Kram