torsdag 20. august 2009

3 nyheter

Häromdagen fick jag ett litet ryck och beställde hem en gammal tv-serie på dvd. Minns ni "Lära för livet" Den gick på svensk tv 1977, och har faktiskt aldrig gått i repris. Jag som då var 9 år blev så fascinerad av allt, och blev väl lite småförälskad i den tuffa killen Stefan. Klass 9B. Såg första avsnittet igår, så kul att se, både med tanke på språket, kläder och hela miljön. Avsnittet nummer två ser jag nog i kväll.Och så ska jag utomlands igen...det blir en vecka till Turkiet 3 september, jag och en väldigt trevlig väninna. Billigt blev det, inte mer än 2500;- för 1 vecka på ett 4-stjärnors hotell. Och det mest komiska, när vi väl hade beställt allt, så upptäckte vi att en kollega skulle vara på samma hotell samtidigt....it´s a small world!

Mitt inlägg till den 28 augusti är jag nu i princip klar med, har prövat mina tankar på några personer och har fått tummen upp. Skönt, men nervös ja, mer än nervös. Men vad är det värsta som kan ske? Att ingen lyssnar/eller att ingen tycker att det är bra, och så åker jag hem och de som känner mig tycker ju om mig i alla fall. Så vad har jag att förlora....ingenting...men väldigt mycket att vinna. Här ser ni programmet.

1 kommentar:

Vita hjärtan sa...

Åh så härligt med mera sol och värme.....!!! Roligt att åka med en väninna också!
Man kan bara göra sitt bästa när man ska tala....vara sig själv....prata om sånt man brinner för....utstrålning vet jag ju att du har!!!

Kram Annemari