mandag 31. august 2009

Vad händer?

Det har ju varit en hel del annat som tagit min tid den sista veckan, så det är nästan att jag glömt....jag åker till Turkiet på torsdag. En vecka till i solen med bad och långa stunder i solsängen med en bok. Minst 3 böcker tror jag ska packas ned. Och så efter den veckan, då är jag klar för hösten. Även om hösten verkligen gjorde sig påmind i dag, otroligt vad blåst kan vara blåsig. Efter jobb fick jag upp värmen genom ett "tufft" träningspass, lagom röd och svettig, riktigt delikat om jag får säga det själv - och det får man väl. På onsdag ska jag pröva något nytt - Line Dance - vad tror ni? Det tror jag kan bli verkligen kul, jag har ju en viss förkärlek för countrymusik .

8 kommentarer:

Hemmafruns hörna sa...

Linedance är kul! När jag hör Garth Brooks sjunga "I have friends in low places" då sätter mina ben fart och det svänger. Yeah! Ha det så kul både här och där! Får vi några bokrecensioner efter semestern?

Babsan sa...

Men vad härligt att resa till värmen så här års! Ha det så skönt!
Å Line dance har jag testat, det är jättekul;-)

Lallis - liv och leverne sa...

Men så härligt att få åka till värmen:)
Kram Lallis

Ninnie sa...

Men, å så skönt! Ännu en resa till sol o värme. Du blir verkligen laddad med sol inför den mörka o kalla delen av året, det kan behövas.
Ha en underbar resa!

Sommertid sa...

Line dance er hur roligt som hälst.
og ha en fin tur til Turkiet..slappna av och mysa med god bok, gott dricka och mat..
Ladda batterierna före hösten.
Och kom hem glad och nöjd :)

Sjabbig men chic sa...

Men va?! Ska du få åka till sol och bad och ljumma kvällar nu igen. Vad helt, helt underbart.
Linedance tror jag att jag hoppar. Men det är klart jag skulle absolut inte säga nej om jag var på någon tillställning och sa att nu ska du dansa. Då får man ju såklart ställa upp. Annars blir det tråkigt och då kan man gott ha det tråkigt också. Du vet det blir inte roligare än man gör sig och hej och hå och allt det där.

Kram Lisa

Marie//Tekla Maräng sa...

Line dance verkar jätte roligt.
Nyfiken på vilka böcker som får följa med på resan.
Så du ska ut och flyga till ljumma kvällar igen ja det är bara hoppas att du får det riktigt härligt och blir full laddad med energi till kommande mörker.
Kram Marie:)

Jessica sa...

Åh vad härligt med en utlandsresa.
Mina föräldrar åkte ner till Turkiet i lördags och de njuter där ner för fullt.
Det var 33 grader varmt redan kl 10 ( de ligger ju en timme före oss) i morse, då fick jag sms om att de hade tagit sitt första dopp i havet ;)
Man blir lite lätt avis *ler*

Ha en underbar resa!

Kramar!
//Jessica