mandag 24. august 2009

Näst bästa dagen!

Hörde på radion den här morgonen att måndagen var veckans näst bästa dag. Detta hade några forskare kommit fram till genom att i 4 år gå igenom olika bloggar, twittrar (eller vad det heter) etc. De hade alltså undersökt vilken dag som fick mest positiva beskrivelser - de hade då letat efter bestämda ord som: glad, paradis, pannkakor....Det var det härligaste, så nu vet ni alla att pannkakor är ett positivt laddat ord...men vad med uttrycket upp som en sol och ned som en pannkaka...

Så med detta inlägg, så har jag åter bekräftat att måndagar är en bra dag... ordet pannkakor finns med 4 gånger.

Och så hade de också undersökt vilken dag som hade varit den lyckligaste dagen i de sista 4 åren - resultat 4 november 2008 - varför, någon som kan gissa!

4 kommentarer:

Sommertid sa...

Vel jeg har aldri likt mandager..og tror...kan jo hende jeg forandrer men jeg tror det blir sånn videre også..og pannekaker har vi spist til middag jeg og lille prinsessa.
og 4 november 2008...Obama og McCain er de som Usa's folk skal velge til President..nå vet vi at Obama vant ! :)

Hagens Vita Vardag sa...

Å vad härligt! Gillar dessa positiva budskap ; ) Härliga dagar med mycket sol får vi hoppas att September bjuder på så vi får njuta i full drag!
Ha en riktigt skön vecka
Kramisar Anna

Nastasia sa...

Mmmm...pannkaka...*smakar lite på ordet*...jo men visst, jag köper det. Tänker på barnens GLADA ansikten då man sa att det blev pannkokor till mat! =D

Hmm....4 november...vi har haft fester några gånger...men nää det vet jag inte Marie!?

Ha en bra tisdag nu!

Kram på Dig!

Rune Lundblad sa...

Både sol och pannkaka är ju positiva ord. kanske kommer de att registreras som negativa när de förekommer tillsammans