torsdag 27. august 2009

Pratar visst hela tiden...

Så känns det i alla fall...Höll ett kort tal idag för en kollega som slutar 31/8. Höll det på en nivå så jag kunde hålla tårarna under kontroll. Tycker inte om när folk som man har blivit glad i slutar...men vi är många härliga kollegor kvar så det får väl gå. Och så kommer det nya, och det blir säkert bra det med. Det handlar ju om att inte gro fast, att utveckla sig och att gå vidare. Undrar ibland om det är dags för mig att sluta, har ju jobbat på samma plats i 10 år. Känns inte riktigt så, för att jag har haft så många olika arbetsuppgifter i den perioden och haft 50% permission i 1,5 år....Men ändå, kanske det börjar närma sig ett uppbrott...men först måste jag hitta min nya väg...och jag trivs ju idag med det jag gör.

Men just nu är jag bara så nervös inför morgondagen. Se här: Det är inte klokt att jag har sagt ja till detta, men nu är det ingen återvändo. Har övat och tänkt...så i morgon gäller det.

6 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Riktitg häftigt Marie, det kommer gå toppen, hoppas du kan njuta av det!!!
STOR LYCKA TILL!!!
KRAMAR från Ann-Sofie

Evatinabeth sa...

Lycka till lilla gumman!
Kram från mamma

Hemmafruns hörna sa...

Det kommer att gå jättebra! Sätt fötterna på KLIPPAN så blir du stark och trygg. Mån tro om politikerna är nervösa? Det borde de nog vara...

Rune Lundblad sa...

Det kommer att gå bra!
pappa

Jessica sa...

Åh jag håller tummarna för dig!
Det kommer gå jätte bra :-)

Stor KRAM!
//Jessica

Hemmafruns hörna sa...

Hur gick det?