søndag 2. august 2009

Så mycket man samlar på sig

Om man tittar runt sig hemma, så ser man så otroligt mycket saker, och inte minst papper. I detta papperslösa samhället?? Tänk om jag varje gång jag höll något i min hand, verkligen tänkte efter, behöver jag det här eller kan jag kasta det. Men så ofta så tänker man i stället, kanske jag ska ha det eller kanske inte. Så blir det liggande i en hög, och så samlar det sig...och rätt som det är så har du glömt det....kunde med all säkerhet slängt det med en gång. Likadant med allt du skriver ut...kommer jag att läsa det här??

Fick ett litet ryck idag, tänkte städa upp...men uff vad tråkigt...lätt att följa minsta motståndets väg. Men ok, dags att ta tag i saker och ting, papper mest. När jag väl är färdig (om jag nu någonsin blir det) så blir det en träningstur. Så jag i alla fall får rensa kroppen och hjärnan, kanske det viktigaste av allt.

Så för att slippa den tråkiga städningen, så låt bli att samla....

3 kommentarer:

Trollmaya sa...

Ja dessa papper han samlar på sig... vi har en hög där vi lägger allt som kommer i posten. Om jag inte rensar den regelbundet, d v s dagligen, så blir den enorm på några dagar bara. Tänk om man kunde slippa allt sånt..:) Samtidigt vill jag inte vara utan reklamen, tänk om man missar något! Lycka till med rensandet. Jag har jobbat klart för idag, nu ska vi iväg och bada!

Anna-Lena sa...

Ja jöss... vi behöver verkligen rensa ur och städa i garderober och skåp. För att inte prata om kontoret! Men jag hade tänkt mig det som höstprojekt... och ordna lite i trädgården och måla om några väggar här och där och... he he... tur man har planer iaf så man inte bara sätter sig... ;D Ha en skön träningstur. Kram

Rune Lundblad sa...

Tänk att håret kan göra så mycket med utseendet. Jag tänker på det nya fotot vid din profil. Må så gott.