onsdag 6. mai 2009

Dagens

Idag har jag gjort något jag är stolt över, och som jag hoppas inte visar sig vara ett misstag. För 5 år sedan var detta något jag stortrivdes med, och jag var väldigt aktiv. 4-5 dagar i veckan kunde de bli, alla former och alla nivåer....men så dog det ut. Men nu ska jag börja igen - eller det blir efter helgen, för först blir det shopping och champagne. Men på tisdag då smäller det, eller vi får väl hoppas att det inte gör så ont. Jag ska börja träna och nu har jag blivit medlem på nytt (och här ska det inte vara något passivt medlemsskap, men så där lagom 2-3 dagar i veckan) Favoritaktivitet är, eller var i alla fall för 5 år sedan, spinning och styrketräning, så nu ska denna 40 åriga kropp få börja jobba lite. Okej, jag har väl inte var inte helt stillasittande, många turer har det blivit, men jag tror att kroppen behöver lite mer muskler. - Here I come. Det här ska bli min träningsplats.

3 kommentarer:

Familjen lantliv sa...

Hej Marie.
Vad skönt att få börja röra kroppen på "riktigt".Jag själv tycker att jag blir tröttare för varje år som går. Även en 36 årig kropp som min märker att ungdomens tid har nog passerat nu ;) Men med åldern så kommer ju visdomen istället!

Ha det så gott. Kramar Jenny

Trollmaya sa...

Det är ju bra att träna men måttligt är bra..:) 2-3 dagar i veckan är nog lagom... Jag ska ta upp mitt volleybollande nästa termin men jag får ta 1 dag i veckan, helt enkelt för att jag känner att jag inte hinner med allt annat annars..:) Promenader och motionscykeln får fylla i där det hinns med.

Vita hjärtan sa...

Jag blir påmind om tiden vi bodde i Örebro, vi cyklade eller gick till Gustavsvik och så tränade, solade och simmade vi. Underbara minnen!

Simmar gör jag ibland, annars blir det mest promenader, med eller utan stavar och dans.

Lycka till!
Kram Annemari