lørdag 16. mai 2009

Bokstav K

Mitt bidrag till bokstaven K blir klær/kläder. Något som jag tyvärr måste medge har allt för mycket av. Häromdagen kom min man ned och sa: "Vet du vad Marie, det är någon som har öppnat affär i vårt sovrum - jag ser högar med kläder?" Ja ja, så är det. Minns när jag var i mina tidiga tonårsår - när katalogen med alla kläder för säsongen kom. Jag kunde tillbringa timmar med att bläddra, fundera, leta och ändra - men till slut fick jag beställt det jag ville, men naturligtvis helt anpassat efter min ekonomi. Det var noga planerat - så jag skulle få mest möjligt för pengarna. Så kläder är ett interesse, som kanske i bland skulle må bra av en viss moderation. På bilden kan man se ett litet litet litet urval.

Flera K-bidrag hittar du här hos Petunia.

11 kommentarer:

Malys krok sa...

Åja, her kjenner jeg meg igjen! Det blir stadig for mye kjær, men kan allikevell ikke la være å kjøpe litt nytt. Det du har valgt som k-bidrag er det nok mange som er enig i.

Stilig motorsykkeldame du!
Ha det godt, jeg har tilbrakt mye av dagen i senga pga innfluensa. Klem fra Margit.

Petunia sa...

Ja, klær er noe jeg har et litt anstrengt forhold til. Hater å kjøpe det og når jeg må ha noe nytt, blir det ofte på impuls og som jeg angrer på etterpå... men jeg finner sjelden det jeg bare må ha.
Flott valg av tema på K!

Vita hjärtan sa...

Hm, ja, så är det nog. Fast man har så mycket kläder så kan man ibland tycka att man har inget snyggt att ta på sig....egentligen tror jag man menar; -Jag har inget nytt, snyggt, som inget sett, som jag känner för idag, att ta på mig.

Minns när vi tittade och tittade och till slut beställde ur katalogerna. I år är det populärt med korall igen, kommer du ihåg våra tröjor utan rygg?? ;-)

Kram Annemari

Kerstin sa...

Klær må vi ha, men må vi ha så mye... spesilet når en skal vaske de...
O==)

Hemmafruns hörna sa...

Jag har nog också för mycket kläder, men jag FÅR mycket. Omger mig med stilsäkra och generösa kvinnor som behöver någon att ge bort "gammalt" till ... väldigt praktiskt! Och allt mode kommer tillbaka, så det är faktiskt BRA att spara;0) Kul det verkar vara med hoj! Jag har bara åkt med några gånger och det var "härligt, härligt, men farligt, farligt.." God helg vidare!

Anonym sa...

Jeg kjenner et par andre som nok også kunne ha åpnet klesforretning med alt det som finnes i skapene... og da spesielt min datter!
Selv har jeg det mer som Petunia når det kommer til klær. Kommer ofte hjem med noe lite hensiktsmessig, finner sjelden det jeg virkelig trenger og i hvert fall ikke "penantrekk"... til min datters store fortvilelse *ler*.
Spiller ingen rolle, for jeg er jo uansett mest ute i naturen med kameraet mitt.

Miriam Elisabeth sa...

Flott løsning

Trollmaya sa...

Ja kläder ja..:) igår rensade jag igenom hela garderoben. Jisses så mycket kläder! Jag hade bestämt mig att NU ska allt kastas som jag inte använder/kommer i. En hej säck från mina kläder. Och OJ så fint det är i garderoben nu...:) att bläddra i kataloger kan ju fortfarande idag vara väldigt trevligt..:) För min del känns det just nu som att jag har för lite kläder..:)

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken härlig lördag du hade.
Kläder jo det har man nog lite onödigt mycket utav.
GRATTIS till eran härliga NORSKA seger i Eurovisons song contest och på självaste nationaldagen också, vilken härlig tajming.
Fortsatt trevlig nationaldag även om jag mycket väl vet att du är svenska.
Kram Marie:)

Vi på 18 sa...

Minns också glädjen av katalogerna, men vi är ju ett gäng syskon, så till slut var ju allt överkluddat :)
Men visst är det lite roligt med kläder, själv köper jag mest till Maja, hon passar så fint i allt :)

Hoppas det har lugnat ner sig på jobbet lite!

KRAM från Ann-Sofie

TorAa sa...

Klær, jo det er en kjempefin K-løsning.

Mine her:
http://toraa.blogspot.com/2009/05/abc-11-k.html