mandag 25. mai 2009

Var har maj månad tagit vägen?

Tänka sig, redan 25 maj. Kan någon tala om för mig vart alla dagarna försvinner - de susar så fort förbi och jag är rädd att jag glömmer bort att ta vara på dagarna när det händer så mycket. För när det händer så mycket, så missar man lätt de små ögonblicken. Maj månad har för min del varit full av händelser - och ögonblicken som bara låg där och väntade, glömde jag så lätt.

Har ju varit så frisk så länge - inte en liten förkylning under hela vintern/våren- kanske tempot har varit så högt att förkylningarna inte har fastnat?? Men idag, ont i halsen och lite feber, kurerades genom att sova sova och dricka te med honung - så frisk i morgon! eller..... men måste på jobb...massor som ligger där och väntar. Torsdag och fredag är det möte i Oslo, och så är det helg igen. Nästa helg så ska jag verkligen njuta av ögonblicken - små små stunder av lycka... Se hur solen skiner genom bladen, naturens harmoni och det gäller bara att titta så kommer du att se och uppleva. Trots halsont och lite feber, gick vi en stilla stilla promenad i kvällen...

7 kommentarer:

Miamor sa...

...håper du er bedre med forkylningen! deilig med kveldsturer i vårværet...utrolig deilig kveld i går med miamormannen oh kameraet...vi koste oss!! smiil ;)

Malys krok sa...

Det samme har jeg tenkt på. Hvor blir tiden av, nå er april historie og snart mai og... Jeg"mistet" to uker i influensa, men må "ta det igjen" snart. Iallefall det jeg ikke har fått gjort denne tiden. Håper din forkjølelse går fort over, ikke artig å bli syk nå. Takk for kommentaren. Klem fra Margit.

Sommertid sa...

Når tiden går så fort som den gjør nå på vårparten ...tidlig sommermnd..ja da er det best å nyte så godt man kan...de farer jo så fort forbi...vil ha disse mnd så leeenge jeg kan..for altfor tidlig...for meg altså...kommer høsten og vinteren...jeg vil ha sommer året rundt...men akk..da bor jeg i feil land...
God bedring til deg..håper du er frisk og rask igjen snart :)

Familjen lantliv sa...

Vad fint du har gjort på din sida :)
Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag hinner inte blogga så mycket nu, men jag kikar in till dig med jämna mellanrum. Nää nu måste jag sova, klockan ringer 04.20 imorgon bitti.

Kramar till dig! / Jenny

Helena sa...

Håller med dig, tiden går aldeles för fort! Det gäller att njuta av varje sekund! Ha en härlig dag! Kram Helena

Vita hjärtan sa...

Hoppas du mår bättre idag! Här är sonen sjuk, förkyld och dålig i sin astma, så jag är hemma med honom idag. Mycket på mitt jobb också, så det dåliga samvetet gnager.....men barnen kommer i första hand!

Kraaam Annemari

Jessica sa...

Hoppas att din förkylning känns bättre idag!

Kan bara hålla med dig, det känns som maj månad bara har försvunnit.
Juni som kommer är för mig sommarmånad :)

Ta väl hand om dig!

Kram!
//Jessica