tirsdag 5. mai 2009

...inte mycket tid

Är inne i en hektisk period, och långa dagar på jobb. I går var det möte efter jobbet, och jag var hemma klockan 21.30, då är det inte mycket tid över till annat. Hemma tidigare idag, klockan 18.30 -men i morgon är det sista dagen och så semester.

Det blir tur till Antwerpen. Har letat i garderoben, och försökt plocka fram något passande till en storstadsferie med hygglig väninnor. Svårt svårt - måste nog ta en titt på väderleksrapporten - blir det sol, regn, varmt eller kallt? - eller lite av varje. Och jag ska inte handla mycket - bara några små diamanter eller så!!! Antwerpen är tydligen känd för sina diamanter, men om det nu inte blir några diamanter så kan jag väl trösta mig med lite Belgisk choklad. Hur som helst, det blir en underbar resa i härligt sällskap.

Min största önskan är att få koppla av, roa mig ned och låta tankarna fly i helt andra banor än de gör just nu. Så när jag väl satt mig på flyget på torsdag morgon så ska jag lämna alla stressande tankar bakom mig, och bara njuta av nuet.

6 kommentarer:

Jessica75 sa...

Va skönt att komma bort och få komma hemifrån en stund. Njut, roa dig och bara rå om dig. Ha det underbart och kram på dig.

Malys krok sa...

Hei Marie! Jeg ønsker deg en fin og avslappende ferietur. Håper du får det trivelig og at du finner deg noen diamanter...
Takk for koselig kommentar.
Klem fra Margit.

Trollmaya sa...

Helt rätt inställning med att bara komma bort och släppa alla tankar på allt annat. Jag ska också unna mig en liten resa när allt lugnat ner sig.

erics mamma sa...

Hoppas att du får det härligt!

Tindra sa...

♥ till dig!

Afrodite sa...

Åh, vad det låter härligt! Njut till fullo och kom hem med fulladdade batterier! Ha det fint och kram på dig!