lørdag 7. november 2009

2 stycken

Denna awarden fick jag från Tekla Maräng, men awarden följde också en utmaning. Berätta 7 saker om dig själv...

Någon dag senare så kom denna awarden från Ulrika Gabriel Inspiratör, med samma utmaning, berätta 7 saker om dig själv....

Så när två så trevliga kvinnor, men bloggar som ger inspiration och glädje i vardagen, så kan jag väl inte göra annat än att skriva ned dessa 7 saker.


  1. Jag är morgonpigg, och menar att ordspråket "Morgonstund har guld i mun" är väldigt passande

  2. Jag oroar mig för allt, för mycket

  3. Jag pratar ofta och mycket...

  4. Är socionom och har aldrig ångrat att jag tog den utbildningen

  5. Tränar intensivt, när jag väl är igång. Är lite on eller off när det gäller mycket i livet

  6. Bokälskare sedan lång tid tillbaka. Att jag älskade att läsa som liten, hjälpte mig mycket med min stavning. (hade en fröken som sa att jag hade lätt för att stava fel)

  7. Ställer höga krav till mig själv...och övar ständigt på att slappna av mer

Att skriva något om sig själv, gör att måste tänka...på hur man vill presentera sig själv, och vilka delar av mig är specielt framträdande...Detta var 7 saker, men eftersom vi människor har så många egenskaper, så är väl temat oändligt.

Vem ska jag nu sända denna vidare till... Jag väljer att sända den till Jessica, som jag inte känner i verkliga livet, så det hade varit spännande att få veta lite mer.

Annars vill jag sända den till alla flotta kvinnor (för det ser ut att vara flest kvinnor som läser här) Det är Lisa, Jenny, Anna, Maly, Annelie, Ninnie, Åsa, Babsan och många många fler. Hade just nu väldiga problem med att länka till de olika bloggarna, men alla finns under "min bloggvandring" Genom att läsa det ni skriver, så lär jag känna en del av er...och jag tror som jag tidigare har sagt att varje möte är viktigt och i varje möte lär vi oss något om oss själva och om andra. Det är inte alla vi kan möta rent fysiskt, men också möten i det skrivna ordet är värdefullt. Ta vara på det.

3 kommentarer:

Babsan sa...

Ser många likheter mellan oss!

Tack för att du berättade. Visst är det intressant hur man lär känna varandra bakom skärmen och du är en av dessa som jag gillar att läsa och följa även om jag inte alltid kommenterar.

Kramar ♥

Skaparglädje sa...

Tycker också det är intressant med alla bloggar man läser. Man hittar både nya och gamla vänner. Och nu fick jag veta lite mer om dig.

Ett ögonblick av mitt liv sa...

Grattis Marie till dina två fina och väl värda utmärkelser :) Roligt att få lära känna dig ännu mer :) Jag ser att du och jag är väldigt lika på många sätt.

Om det är mig du menar så tackar jag så jättemycket för att du tänkte på mig när du delade ut din award :) Det gjorde mig väldigt glad och piggade verkligen upp.

Ha det så gott vännen!
Kram Åsa