mandag 16. november 2009

Spinning around

Om jag ska välja träningsform så blir det nog spinning (så känns det just nu) Härligt att i grupp, ge allt och lite till. Är sedan inte speciellt presentabel på flera timmar....tänk att man kan bli så röd. Men oj så kul!!

På vägen hem började jag fundera...tänk om livet var lite som en spinningtimma. Du har fått tilldelat bra möjligheter som passar just dig. (en rätt inställd spinningcykel) och så har du många människor runt dig som stöder dig och uppmuntrar dig. (alla andra och instruktören) Du kan börja lite försiktigt (uppvärmning) När du bli varm i kläderna kan du börja ta i. Sakta men säkert så kan du mer och mer (ökar motståndet) När det känns tungt och jobbigt så finns det någon där som uppmuntrar dig, som får dig att klara av mer än du tror. (spinninginstruktör) När du klarar av något så blir du lycklig, det riktigt känns i kroppen (när du når din maxpuls) När det känns lite tungt, så kan du sakta ner lite, anpassa det du ska göra efter de krafter du har (skruva ned motståndet)

Så är väl dagarna mer eller mindre, några dagar så klarar jag allt trots hårt motstånd och andra dagar måste jag bara låta tankarna vandra och benen gå sakta runt.

8 kommentarer:

Hemmafruns hörna sa...

Jäpp! Så är faktiskt livet... eller, så kan vi välja att se livet! Jag gillar också spinning (och livet)! Även om det nu är flera år sedan jag deltog (på spinning alltså), så är det nog den sortens träning som ger max konditionsträning! Underbart! Kick!

"oroshjärta" sa...

Härligt! Spinning e bra!- lots of endorfiner som frigörs!=)
Tack för dina fina ord hos mig! -De värmer ska du veta! Ha en fin kväll nu! kram!

Vita hjärtan sa...

Aldrig provat spinning faktiskt....men det ser roligt ut, men otroligt jobbigt.....! Som livet kanske då ;-))) I perioder i alla fall....

Kraaam Annemari

Babsan sa...

Jag älskar spinning!

Att ta ut sig till bristningsgränsen och lite till.

Härligt!

Trollmaya sa...

Ja,så är ju livet...
Själv är jag inte en spinning människa, ett gå/löpband hade i så fall varit något för mig, eller en crosstrainer.

Anne Britt sa...

Fin betraktning om livet.

Fånga dagen sa...

Ja vi bor inte så långt ifrån varandra egentligen. Min släkt kommer från Norge vet du. Min gammelmormor ligger begravd i Austmarka kyrka. Det känns jättekul att hälsa på dig Kram Lena

Anonym sa...

Hej på dig!
Japp spinning är roligt, men då ska det vara pulsspinning för min del. Har kört vanlig spinning men det tyckte jag inte alls om!
I kväll är det dags för 25 minuter core och sen 45 pulsspinning, längtar redan!!
Så skönt att komma iväg till gymet när dagarna är så här fruktansvärt gråa och kalla.
Kram