søndag 22. november 2009

Allt blir inte som du tänkt...

Se på människorna runt dig som glittrande prismor, som reflekterar ljus.

....men livet går vidare och innehåller så mycket annat. Idag tänker jag speciellt på de som är ensamma och de som är långt borta. Kanske de du önskar ha nära är allt för långt borta för ett besök...men jag kan lova dig att det finns någon som är närmare, som också behöver och önskar ett besök. Så om det inte blev precis som du tänkte och önskade...så tänk lite annorlunda. Annorlunda och nya tankar, nya vägar är bra. Det kommer definitivt att ge dig något. Låt inte allt stanna med tanken...men gå vidare till handling.

En tanke
Som leder till handling
En önskan - en dröm
Som ger ett löfte
Hopp och längtan
Stanna - men stoppa inte
Vidare....steg för steg


Min tanke idag är att hitta en liten liten julgran..som jag har sett så många andra ha. En gran som kan stå utanför ingången när nu advent närmar sig. Så trots förfärligt regnväder så ska jag ta på mig lite varma kläder för att hitta vår lilla gran.

Om min älskade farmor hade läst detta, så vill jag bara säga. Älskar dig! Världens bästa!
Hade inte avståndet varit nästan 60 mil, så hade jag kommit nu med detsamma på besök.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Granen står nog och väntar på dig någonstans. Hoppas du hittar den. Olle sätter upp vår utegran nu, han trotsar också regnet.
Kram
(hoppas pepparkaksbaket gick bra)

Gry sa...

Så gode ord Marie - rørende vakkert. Leit å ha de man er glad i så langt borte. Uansett avstand er det så fint når man husker på fortelle hvor glad man er i dem og hva de betyr for oss.
Hørtes veldig koselig ut med en liten gran utenfor døren, håper du har funnet en som er akkurat slik du har drømt om at den skal være;) Ha en fin søndag i regnet!

"oroshjärta" sa...

Fina ord vackra tankar!