søndag 22. november 2009

Något nytt och kanske lite onödigt

Ibland tar önskan om lite flärd och lyx överhand. Inte precis något för vardagen, då praktiska och vattentäta skor passar så mycket bättre. Speciellt med tanke på det våta och kalla "vintervädret" vi just nu har...Men en eller annen trevlig middag blir det väl i december, och då passar kanske inte de praktiska stövlarna...!!!

Vad säger ni om dessa? Om man, som jag, är 161 cm, kan det vara lockande att kliva in i ett par sådana här skor. Nu står de i min garderob och väntar på en festlig tillställning. Men kanske jag måste övningsgå lite hemma först...lite ovant med 10 cm till.

Här har jag just gjort ett litet julklappsköp. Kostnaden blir under 200 kr, så då blir det ingen tull/moms...så blev det i allafall inte förra gången. Har själv ett svart, och detta är ett armband som hela tiden påminner om viktiga saker. Här finner du dem http://humanityforall.com/
Och min lilla gran står nu utanför dörren och väntar på att lite snö ska falla på den, så också granen kommer i lite förjulsstämning. I köket väntar en saffransdeg...får se om jag lyckas den här gången med...men jag är positiv. Det var också väldigt positivt att de svenska tjejerna vann skidstafetten i dag. Men tror inte att det går lika bra för männen.

2 kommentarer:

"oroshjärta" sa...

åh va fina! vill ha ett rött!

Sjabbig men chic sa...

Men Gud! Jag satt precis och tittade på deras hemsida och mässade för Brunkullan Susanne att jag skulle vilja köpa ett till Gry och ett till mig själv. Kan inte välja färg bara. De är helt underbara! Supercoola skor också och vad nästa steg blir? Tja, hälsa på tomten kanske?

kramis Lisa