torsdag 26. november 2009

..hur känns det?

Oj oj, mitt huvud är fullt. Nu har jag varit på en ledarsamling, och har blivit fullmatad med information. Mål, prioriteringar och resultat. Till tider måste jag bara luta mig lite tillbaka, och ta mig tid att tänka...fundera. Sortera för mig själv...och inte minst hålla fokus på det som är väsentligt och viktigt. För mig kommer det alltid vara människorna...För bakom varje liten siffra, finns en människa. Något man aldrig får glömma.

Så när man är hemma efter två dagar med mycket in-put, så är det så skönt att sätta på sig myskläder och bara mysa runt. Att hitta sin plats för vila och ro, en plats där alla intryck utifrån kan få en paus och du istället kan lyssna till dig själv...undrar vad jag önskar att säga till mig själv...lyssnar jag noga i stillhet så hör jag.

6 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Vi har visst lite samma tankar idag...
Kram

yesheimen sa...

Javist, hverdagen kan være slitsom iblandt. jeg er 44 år og småbarnsmor, så det er sjelden jeg får ro til å bare nyte stillhet å være meg selv. Men kveldene etter at lille har lagt seg er bestandig vidunderlige.
God musikk og ett glas vin er noe jeg setter stor pris på.
Nyt kvelden Marie.

Klem Ann<3

Gry sa...

Så godt når man har evnen til å roe ned etter noen intense dager, bare senke skuldrene og la tankene få komme. Viktig for både kropp og sjel. Ha en fin helg Marie ;) Klem

Sjabbig men chic sa...

Vet du vad? Jo, då är du en perfekt ledare. En bra ledare tänker aldrig bort människorna bakom siffrorna så det så. Fortsätt så!

kramis Lisa

Änglarnas hus sa...

Det är så sant..den lilla människan är så viktig...hoppas att du kan sortera allt du tagit in och kan varva ner och mysa nu till helgen!

Kram Sanne!

I en röd liten stuga /Annika sa...

Förstår att det är mycket efter två dagar.
Hoppas att det lugnat ned sig nu och att du får en mysig advent,

kram Annika