mandag 6. april 2009

Ännu en dag

Fick ordnat lite med stressen, mindre av det idag. Men just nu känner jag mig lite vilsen - det är som om något fattas, men jag vet inte vad. Jobbet känns lite sådär....Känner mig lite energifattig, men om man frågar någon av mina kollegor, så säger de precis tvärtom. "Marie - Är du alltid så energisk, vilar du aldrig, har du alltid några ideéer?" Inte vet jag, känns inte så, men jo kanske........men ibland saknar jag respons....Hallå! För att jag ska utvecklas, måste jag ha något jag kan "veckla" mig emot, någon som utmanar, en diskution. Lite dynamik tack! Detta blev nu bara lite snurrigt, men för att jag ska ha energi, så måste jag mötas av energi och tankar.

Att gå vilse - är att lära sig att hitta
Swahiliordspråk

Så kanske det är just där jag är, lite vilsen, så att jag kan lära mig att hitta. Hitta nya vägar, nya former och nya sätt att hantera situationen/jobbet på.

1 kommentar:

Lallis - liv och leverne sa...

Det är nog helt klart så. Du är lite vilsen just nu för att hitta de nya vägarna. Jag kan känna igen mig i det som du beskriver. Att stagnera är inget kul tillstånd för mig heller.Det är skönare och mer givande med innerlighet och utveckling. I allt och då också vad gäller jobbet.
En stor kvällskram från mig till digl.
/Lallis