søndag 5. april 2009

Vårtecken

Idag har jag sett flera vårtecken, det har varit små barn som cyklar och små myror som kryper. Kaffe ute, och sol som värmde. Takdropp och nästan lite varma vindar. Klok som jag är eller har blivit med åren, så var mitt ansiktet insmort med solskyddsfaktor 15. Det lilla bordet som ni ser, står utanför vår nya ingångsdörr. Här är det morgonsol, så på denna lilla förstukvist ska jag i sommar njuta av morgonens första solstrålar. Allt är inte färdigt, men känslan har jag redan. Och blundar jag så ser jag det framför mig. (tänk att ibland måste man blunda för att se klart...)

5 kommentarer:

Angels, roses & white homes sa...

Hej Marie! Kul att få besök ända från Norge! :-) Ja jag är barnsligt förtjust i den servisen, har delar av den men det kommer så mycket nya hela tiden. Hoppas ni har en bra söndag. Kram Christa

Malys krok sa...

Deilige vårtegn du skriver om, og det bordet i sola ser jo nesten sommerlig ut. Gratulerer og med ettårsdagen på bloggen. Takk for kommentaren, koselig. Jeg kom akurat hjem fra en påskemusical i kirka. Flinke barn gjorde en fin fremføring av påskens budskap. Ha det godt i hele påskeuken. Hilsen Margit.

Lallis - liv och leverne sa...

Helt ljuvligt, Marie!:)
Kram Lallis

Ninnie sa...

Mmm, ser ljuvligt ut att sitta där och njuta av våren...!

Jessica sa...

Åh vad det är härligt med vårtecken :-)
Det finns inget bättre än att kunna sitta ute i solen och njuta av en frukost eller fika.

Stor kram!
//Jessica