fredag 17. april 2009

Så fort tiden går....

....och så mycket man vill hinna med. Redan fredagkväll, och här är jag. Precis som andra har spådd, det är svårt att vara inne när solen börjar värma ute. Så jag känner att jag varit lite frånvarande här denna veckan, men förhoppningsvis mer på plats i vardagslivet. Resultatet från denna veckan är bland annat nyinköpta garderober till den nya hallen, och nu är det bara montering som väntar....blir det sol i helgen, är det nog inte så lätt att prioritera garderobmontering....Veckan har också innehållit ett samtal som jag är stolt över, så skönt när man sätter ord på sina tankar, och verkligen får sagt vad man tänker och känner...Bra jobbat Marie!

5 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Ja, jag är en stor supporter av att få sagt det man tänker och känner (på ett bra sätt of course) så jag säger Duktig Marie!
Vi får väl se vad som händer i morgon men jag röstar på sol.

Kram Lisa

Vi på 18 sa...

Bra Marie, förstår det känns skönt! Det är så lätt att hålla inne annars, men tyvärr lättar ju inte det i hjärtat!
Önskar dej en skön helg med mycket sol och lugn!


FRID!
Ann-Sofie

Malys krok sa...

Ja når sola skinner skal en helst være ute om en har anledning. Men skjønner jo og at du gjerne vil ha det nyinnkjøte på plass. Blir sikkert flott hos dere. Så bra også at du er fornøyd med det du selv har vært med på. Takk for kommentar. God helg til deg! Fra Margit.

Ninnie sa...

Låter som om du haft en bra vecka. Skönt att koppla av på helgen då, jag hoppas du får tid till att njuta av vårsolen!

Vita hjärtan sa...

Så skönt när det känns gott inuti en...... Vi har samma problem som ni, håller på i tvättstugan och vill verkligen bli färdiga, men samtidigt vill man hållas utomhus och pyssla..... Själv ska jag hjälpa min syster i affären imorgon, det är bröllopsmässa i Mjölby!

Ha en riktigt skön helg!
Kram Annemari