søndag 26. april 2009

Morgonstund

God Morgon!

Har nu prövat en chai latte, efter bästa förmåga - god, men jag behöver finjustera den lite.

Min kropp och mitt humör är gjort för de tidiga morgonstunderna....Det betyder att jag tyvärr ofta inte är så väldigt energisk på kvällen, och har svårt att vara vaken länge. Ur en social synvinkel hade det kanske varit bättre att vara en kväll/natt människa, men för min egen del så trivs jag med dessa sköna morgonstunder. I tillägg så är frukosten dagens bästa måltid, och helgerna ger ju lite extra tid till dessa. Tänker ibland att också vardagsfrukosten skulle bli lite bättre, en lite lyxtwist också på en tisdagsfrukost - men där är det så lätt att bli lite lat. Men allt kan ju göras med enkla medel, bara att servera frukostjuicen i vackra glas, eller tända ett ljus på bordet. Så fram för små lyxiga stunder i vardagen.

Gårdagen var så lyxig - den kunde tillbringas utomhus. (men aj aj, jag glömde smörja in mig, så lite röd idag... fy Marie)

3 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Ja! Så lyxiga stunder är underbara:)
Stor söndagskram från ig till dig.
/Lallis

Sommertid sa...

Så bra at det trängs bare små justeringar för din chai latte bliver sådan du vil ha den :)
Här var det jättefint väder igår..men idag är det skyat..och inte såå fint..
lika bra kanske..så jag får nåt gjort är inne oxå.
Ha en skön söndag

Malys krok sa...

For meg er også den tidlige morgenen veldig god, står gjerne opp kl 6, sitter og bare nyter stillheten. Javisst er det bra å gjøre noe fint ut av de vanlige dagene, da blir de jo til uvanlige dager. Og de kan en leve lenge på.
Blomstene du viser er flotte, de har allerede kommet her og. God søndag og ny uke. Klem fra Margit.