onsdag 22. april 2009

Något vitt

Jag har under de sista månaderna klagat lite på all snö, allt det vita på marken. Men idag ändrade jag uppfattning om det vita - välkommen säger jag. En hel liten skogsglänta fylld av de alldeles underbara vita vitsippor. På kvällsturen upptäckte jag också riktig stora knoppar på träden, och några buskar hade fått små ljusgröna blad. Helt plötsligt - precis som varje år. Våren är här och jag med den.

Hemma är det också något nytt som spirar - garderoben är på plats. Men hyllor, korgar och massor av plats. Tre dubbla och två enkla, höga skåp - 236 cm. Har aldrig haft en sådan funktionell och vacker vit hall. Kamerans batteri är slut (tror det är något fel på min kamera) men plockar in en bild från IKEA så ser ni hur skåpen ser ut. (men vi har hela dörrar, inte lådor) Undrar hur länge jag kommer att tycka att vi har gott om plats....utrymmen har ju en märklig tendens att fort fyllas upp.

2 kommentarer:

Afrodite sa...

Visst är det härligt med våren och vitsipporna! Längtar till sommaren! Fin garderob och verkar praktisk med mycket utrymme...Som man snabbt fyller, helt sant! =)
Kram på dig!

Jessi ca sa...

*skrattar*
Ja visst är det konstigt det där hur man snabbt snabbt lyckas fylla nya utrymmen och tycker att man behöver mer plats :o)

Det är så fint med vitsippor,har varit på Öland idag och där blommade ängar med vitsippor,det var så vackert så det nästan gjorde ont!!

KRAM!