søndag 12. april 2009

En blick och en känsla

När man möter människor och ser in i deras ögon, så ser man mycket. Du kan ana något av det som varit, smärta och glädje, hopp för framtiden. Men ibland - så tomma. Det är som om gnistan har försvunnit, du ser men ändå inte. Vad jag skulle önska att dessa ögon fick se och uppleva det magiska i livet. Uppleva undret och glädjen. Så låt oss alla vara med om att tända gnistan i de människor vi möter under vår dag, denna vårdag. Låt ögon stråla, med en glädje som kommer från insidan.....kanske först bara som ett litet glödande kol, men sedan starkare och mer sprakande......ett fyrverkeri av färger och upplevelser......så att tomheten försvinner.

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Hej, gumman!
Vad fint du skriver som vanligt. kan jag behöva efter en helg med enligt mamma häderi och dumhet! Men roligt har vi haft och vi ser till att ingen blick är tom, så det så!

Kram kram Lisa

Marie//Tekla Maräng sa...

ja vekligen tänkvärt. Man får dela med sig av det man har och ett leende betyder så mycket att liksom bara bli sedd av någon är guld värt.
Kram:)

Afrodite sa...

Så klokt skrivet! Finns ett ordspråk som lyder "Om du möter någon utan ett leende, ge henne/honom ett av dina"! Lite så du menar...eller hur? Och det funkar alltid! Le och någon ler tillbaka! =)
Kramen på dig!